STRŽINEK, D. Podnikatelský záměr - Společnost poskytující cateringové služby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Diplomová práce je cenným podkladem pro uskutečnění podnikatelského záměru. Otázka: V kapitole 3.3-SWOT analýza uvádíte jako hrozbu "sezonní závislosti" zejména v podzimních a zimních měsících. Jaká opatření učiníte v případě, že by se tato hrozba naplnila.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | B | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení agentury, která se bude zabývat poskytováním cateringových služeb. Diplomant prokázal teoretické znalosti, které uplatnil v analytické části diplomové práce a vhodně aplikoval při návrhu řešení. Diplomová práce splňuje stanovené cíle podnikatelského záměru a je využitelná k praktickému použití.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | C | ||
Práce s informačními zdroji | B | ||
Splnění stanovených cílů | B |
eVSKP id 113315