ŠMAK, R. Vliv směru svařování na hloubku průvaru u MAG metody [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.

Posudky

Posudek vedoucího

Kubíček, Jaroslav

Bakalář zpracoval zadanou problematiku svařování MAG iniciativně a samostatně. Po formální a grafické stránce je práce zpracována na velmi dobré úrovni. Autor prokázal schopnost řešit danou problematiku v experimentální části a získat ucelené technické závěry. Autor splnil všechny cíle předepsané zadáním a proto práci doporučuji k obhajobě.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii A
Logické uspořádání práce a formální náležitosti A
Grafická, stylistická úprava a pravopis B
Práce s literaturou včetně citací B
Samostatnost studenta při zpracování tématu A
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Mrňa, Libor

Velice zajímavá práce zabývajcí se ryze praktickým aspektem svařování metodou MAG - souvislostí mezi sklonem svařovací hubice a a výsledným svarem pro různé svařovací režimy. Bohužel v práci jsou gramatické chyby, např. obr.8 -"Triska", nebo v některých obrázcích ani textu nejsou odkazy na literaturu - obr.20.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Vlastní přínos a originalita B
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry A
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii A
Logické uspořádání práce a formální náležitosti A
Grafická, stylistická úprava a pravopis D
Práce s literaturou včetně citací C
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 92670