KALÁBOVÁ, M. Návrh business strategií pro oblasti stravování sdružení Party Styl [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Zich, Robert

Práce má velmi dobrou úroveň a představuje dobrý příklad prakticky orientovaného projektu využívajícího poznatky získané studiem. Otázky k obhajobě: 1. Je osoba, kterou pověřujete strategickým dohledem zárověň vůdčí osobností celé strategie? Jaké jsou jeho přepoklady? 2. Považujete aspekt firemní kultury za významný pro realizace navrhované strategie?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části A Návrhy velmi dobře využívají metodiku strategického řízení a přiszpůsobují ji podmínkám malé firmy. Jsou tak ukázkou výborné aplikace teoretických poznatků v konrétních podmínkách.
Přínos a praktické využití návrhu A Jasně formulovaná východiska návrhů. Návrhy formulovány v souladu s konkrétními potřebami podniky. Jednoznačně mohou být základem profesionálního přístupu k řízení v dané společnosti.
Iniciativa a samostatnost při zpracování A Velmi iniciativní a samostatný přístup.
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 A Citace jsou uvedeny jednoznačnou a přehlednou formou.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň B Nejednotná forma a v některých případech nižší kvalita scanovaných obrázků.
Splnění cíle a rozsahu zadání A Cíle práce byly naplněny v odpovídajícím rozsahu.
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) A Teoretická část představuje adekvátní základ řešení dané problematiky.
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A Velmi dobře zpracovaná analýza svhodně vymezujicí stávající situaci firmy včetně vymezení potenciálu dalšího rozvoje. Místy popisný charakter analýzy není chybou a odpovídá zaměření firmy. Velmi dobře je formulován závěr analýzy s přípkladným využitím SWOT.
Navrhovaná známka
A

Posudek oponenta

Dudová, Barbora

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 40529