KALÁBOVÁ, M. Návrh business strategií pro oblasti stravování sdružení Party Styl [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Práce má velmi dobrou úroveň a představuje dobrý příklad prakticky orientovaného projektu využívajícího poznatky získané studiem. Otázky k obhajobě: 1. Je osoba, kterou pověřujete strategickým dohledem zárověň vůdčí osobností celé strategie? Jaké jsou jeho přepoklady? 2. Považujete aspekt firemní kultury za významný pro realizace navrhované strategie?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | A | Návrhy velmi dobře využívají metodiku strategického řízení a přiszpůsobují ji podmínkám malé firmy. Jsou tak ukázkou výborné aplikace teoretických poznatků v konrétních podmínkách. | |
Přínos a praktické využití návrhu | A | Jasně formulovaná východiska návrhů. Návrhy formulovány v souladu s konkrétními potřebami podniky. Jednoznačně mohou být základem profesionálního přístupu k řízení v dané společnosti. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | A | Velmi iniciativní a samostatný přístup. | |
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | A | Citace jsou uvedeny jednoznačnou a přehlednou formou. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | B | Nejednotná forma a v některých případech nižší kvalita scanovaných obrázků. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | A | Cíle práce byly naplněny v odpovídajícím rozsahu. | |
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | A | Teoretická část představuje adekvátní základ řešení dané problematiky. | |
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | Velmi dobře zpracovaná analýza svhodně vymezujicí stávající situaci firmy včetně vymezení potenciálu dalšího rozvoje. Místy popisný charakter analýzy není chybou a odpovídá zaměření firmy. Velmi dobře je formulován závěr analýzy s přípkladným využitím SWOT. |
eVSKP id 40529