Návrh opatření pro zvýšení konkurenceschopnosti hotelu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na vysvětlení pojmů souvisejících s problematikou konkurenceschopnosti a marketingu. Analytická část využívá vybraných metod k rozboru vnějšího a vnitřního prostředí podniku. V závěrečné části jsou na základě provedených analýz vysloveny návrhy a doporučení, které by podnik mohl následně využít za účelem zvyšování konkurenceschopnosti.
The theoretical part of the thesis is focused on explaining the concepts related to the issue of competitiveness and marketing. Analytical part is using the selected methods to analyze internal and external business environment. There are formulated recommendations based on analysis in the final part of thesis. The company could used them after to increase competitiveness.
Description
Citation
SEĎOVÁ, M. Návrh opatření pro zvýšení konkurenceschopnosti hotelu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Petr Polák (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Ing. Pavel Holek (člen)
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO