Využití informačních panelů na sloupech veřejného osvětlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou sdělování informací obyvatelstvu. Nejprve je popsán současný stav této problematiky. V další části práce je proveden průzkum, který se snaží dokázat, jestli by bylo možné stávající stav vylepšit a tím zvýšit efektivitu sdělování. Toto vylepšení spočívá ve využití informačních technologií. V poslední části je pak naznačeno, jak by se takovýto systém dal zrealizovat v praxi.
The master's thesis is focused on forwarding information to the general public. In the first part of the thesis there is described the present status of this topic. Further there is accomplished a survey. This survey tries to demonstrate that it is possible to increase an effect of forwarding information thanks to information technologies. In the last part there is described how it can be implemented in a real world.
Description
Citation
TICHÝ, O. Využití informačních panelů na sloupech veřejného osvětlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Dagmar Matějková (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-05
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO