Analýza možných opatření pro protipovodňovou ochranu a kalkulace prostředků v podmínkách MČ Brno-sever

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Cílem bakalářské práce dle zadání je navrhnout možná protipovodňová opatření v podmínkách městské části Brno - sever, záplavové území Husovice. V bakalářské práci jsou vysvětleny základní pojmy v oblasti povodní, protipovodňová ochrana a záplavové území. Kalkulace potřebného materiálu na postavení protipovodňové hráze vychází z podkladů získaných z oddělení Ochrany obyvatelstva MČ Brno - sever a z Generelu odvodnění města Brna.
According to its assignment, this bachelor thesis aims to propose possible flood-protection measures for the Brno-sever area, the Husovice floodplain. In the thesis, basic terms regarding floods, flood protection, and floodplain are explained first. The following calculation of materials necessary for a flood control dam building is based on the data provided by the Brno-sever Department of Civil Protection and the drainage general of the city Brno.
Description
Citation
WALACHOVÁ, E. Analýza možných opatření pro protipovodňovou ochranu a kalkulace prostředků v podmínkách MČ Brno-sever [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. Ing. Oldřich Zmeškal, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc. (člen) prof. Ing. Gustav Šafr, DrSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Zahradníček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Studentka prezentovala podstatné výsledky své diplomové práce. Následně komise vyslechla posudky vedoucího práce a oponenta. Studentka se vyjádřila k jednotlivým připomínkám a dotazům. Po diskuzi následovalo hodnocení závěrečné práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO