Návrh a konstrukce audio výkonového zesilovače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této bakalářské práci se zabývám návrhem kompletního audio výkonového zesilovače v provedení stereo a s výkonem minimálně 2x75W. Zesilovač obsahuje přepínání vstupů mezi mikrofonem a linkovým vstupem, korekční předzesilovač s výstupem na sluchátka a výkonový zesilovač s možností přepínání výstupu. Smyslem této práce je návrh obvodového řešení a počítačové simulace jednotlivých částí zesilovače, návrh desek plošných spojů a sestavení zesilovače.
In this bachelor's thesis, I explore the design of complete audio performance amplifiers in stereo and the output power of 2x75W. Amplifier contains the switching between microphone and line input, correction pre-amplifier with output to headphones and power amplifier with output switching options. The purpose of this thesis is the design of circuit and computer simulation of individual parts of the amplifiers, PCB design and bulid amplifiers.
Description
Citation
MALINA, V. Návrh a konstrukce audio výkonového zesilovače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Ivo Provazník, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) Ing. Ladislav Oppl, Ph.D. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO