Analýza přechodu podnikatele – fyzické osoby na společnost s ručením omezeným

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou přechodu fyzické osoby na společnost s ručením omezeným. Hodnotí klady a zápory těchto forem podnikání. Cílem práce je navrhnout podnikateli kdy by bylo vhodné přejít na jinou formu podnikání, všechny potřebné kroky k tomuto přechodu a výhody a nevýhody jejího zdanění.
This bachelor thesis focuses on analysis of transformation of a self-employed person into a limited liability company. The work compares positive and negative aspects of these types of business. The aim of this work is to propose when it is good time for a self-employed person to transform self-employment into another form of business, all steps necessary for this transformation and taxation advantages and disadvantages.
Description
Citation
REKOVÁ, I. Analýza přechodu podnikatele – fyzické osoby na společnost s ručením omezeným [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Martina Sochorcová (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO