Návrh podnikatelského záměru na založení cyklistické prodejny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu na založení fiktivní firmy, v souvislosti s požadavky a atributy založení a provozu. První část obsahuje teoretické poznatky aspektů založení a řízení podniku, struktura a náležitosti podnikatelského plánu. V další části je jejich převedení do praxe. Praktická část je již samotným podnikatelským plánem pro založení firmy nabízející produkty a služby v oblasti cyklistiky na území České republiky.
This bachelor´s thesis deals with creating (floatating) entrepreurial plan for a fictive company in connection with requirements and attributes of founding and driving. First part contains theoretical knowledge of aspects of founding and driving the firm, structure and terms of a entrepreurial plan. In the next part theory is put into practice. Practical part is already the entrepreurial plan for establishing of a company offering products and services in the area of cycling plant in the Czech Republic.
Description
Citation
KOBLIŽKOVÁ, M. Návrh podnikatelského záměru na založení cyklistické prodejny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Ladislav Žalio (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) JUDr. Dalibor Vaigert (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO