Návrh podnikatelského záměru na založení kavárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na návrh podnikatelského záměru - založení kavárny. Podnikatelský záměr by měl posloužit majitelům jako plán pro založení kavárny ve skutečnosti. Obsahuje teoretickou část, která je důležitá pro vypracování analytické a návrhové části. V analytické části se provádí průzkum trhu a okolí. Nejpodstatnější částí podnikatelského záměru jsou návrhy, které obsahují propočty, odhadované příjmy a výdaje a finanční výkazy, které by měly napomoct podnikatelům při zakládání kavárny.
This bachelor´s thesis is focused on a draft of a business plan - the establishment of a coffee house. The business plan should serve to the owners as a plan to establish the café in reality. It consists of the theoretical part, which is important for the development of analytical and design part. The analytical part is focused on market research and its surroundings. The most important part of the business plan is a proposal, which includes calculations, the estimated incomes and expenditures, and financial statements, which should contribute to the entrepreneurs during the establishment of the coffee house.
Description
Citation
MOCHAROVÁ, Z. Návrh podnikatelského záměru na založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) JUDr. Hana Vejvodová (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO