Implementace neuronové sítě do mikrokontroléru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o využití vícevrstvých neuronových sítí pro rozpoznání obrazového vyjádření čísel pro PC i pro mikrokontroléry. Praktická část popisuje postup při návrhu a implementaci jednoduchého programu pro rozpoznávání obrazů čísel s využitím vícevrstvé neuronové sítě.
This bachelor thesis handles about implementation of multi layer neural networks for character recognition into the PC and microcontrollers. The practical part describes how to design and implement a simple program for pattern recognition of numbers using multi layer neural networks.
Description
Citation
ČERMÁK, J. Implementace neuronové sítě do mikrokontroléru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Kuchta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kubelka (člen) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Student Justin Čermák seznámil komisi se svoji bakalařskou prací na téma: Implementace neuronové sítě do mikrokontroléru. Zodpověděl otázky oponenta - 1.) Zdůvodněte, proč programy pro komunikaci a simulaci nejsou integrovány do jedné komplexnější aplikace. 2.) Uveďte, jakou největší neuronovou síť dle počtu neuronů je možné implementovat do Vámi zvoleného mikroprocesoru dsPIC. Dále proběhla všeobecná rozprava na dané téma.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO