Radiační a chemická ohrožení obyvatelstva v zónách havarijního plánování v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
V dnešní době, kdy se používají nebezpečné radioaktivní a chemické látky po celém světě a v každém odvětví průmyslu, je velmi složité docílit správné zacházení, manipulace a skladování těchto látek. Při malé chybě může dojít k nehodě nebo dokonce až havárii. V nejhorších případech může dojít k ohrožení, zasažení nebo poškození obyvatelstva, životního prostředí a majetku. Musíme tedy co nejpečlivěji přistupovat k manipulaci a skladování těchto látek.
Nowadays, when dangerous radioactive and chemical substances are used throughout the world in all branches of industry, it is very difficult to achieve proper treatment, handling and storage of these substances. A small error can cause an accident or even a disaster, and moreover, population, environment and property can be affected. So we have to implement handling and storage of these substances carefully.
Description
Citation
KAUP, A. Radiační a chemická ohrožení obyvatelstva v zónách havarijního plánování v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. Ing. Oldřich Zmeškal, CSc. (místopředseda) prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc. (člen) prof. Ing. Gustav Šafr, DrSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Zahradníček, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Student prezentoval podstatné výsledky své bakalářské práce. Následně komise vyslechla posudky vedoucího práce a oponenta. Student se vyjádřil k jednotlivým připomínkám a dotazům. Po diskuzi následovalo hodnocení závěrečné práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO