Příprava a financování veřejné stavební zakázky ve vazbě na rozvoj svazku obcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce „Příprava a financování veřejné stavební zakázky ve vazbě na rozvoj svazku obcí“ je provedení finanční analýzy a finančního plánu Dobrovolného svazku obcí pro vodovody a kanalizací Šlapanicko. První (teoretická) část je zaměřena na popsání problematiky svazku obcí a dále pak finančního plánování a finanční analýzy. Praktická část se zbývá finanční analýzou a finančním plánem Dobrovolného svazku obcí pro vodovody a kanalizací Šlapanicko s cílem přípravy na nadcházející investiční akci.
The goal of the submitted thesis „Praparation and financing public construction contract regarding developement of bundle of villages“ is to accomplish financial analysis and financial plan of Volunteer bundle of villages for water pipelines and sewerage systems Šlapanicko. First (theoretical) part is focused on describing theoretical basics of bundle of villages, financial planning and financial analysis. Practical part deals with financial analysis and financial planning of Volunteer bundle of villages for water pipelines and sewerage systems Šlapanicko with an objective of preparation for forthcomin investment project.
Description
Citation
KRÁTKÝ, O. Příprava a financování veřejné stavební zakázky ve vazbě na rozvoj svazku obcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO