Simulace zjištění polohy počítače v Internetu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V bakalářské práci je probírána problematika přenosu multimediálních dat pomocí protokolu RTP/RTCP s hierarchickou sumarizací. V dalších částích práce je vysvětlen princip a využití tohoto přenosu pomocí stromové struktury. Na závěr je uveden popis aplikace, která vznikla jako simulátor prostředí využívající stromovou strukturu. Pro nejlepší výsledky simulace je používán algoritmus nazvaný „binning“. Aplikace má grafický vzhled, takže není složité se s ní naučit pracovat. V přílohách jsou obrázky grafického prostředí a zdrojový kód aplikace.
This bachelor’s thesis puts mind to problematic transmission multimedia data via RTP/RTCP protocol with hierarchical aggregation. In next parts of thesis are explaining design principle and use this transmission via tree structure. In last part is description application in which the simulation ambient uses tree structure. For best results of simulation is use algorithm called “binning”. Application has graphic interface, so that easy manipulation with it. In insertion are pictures and application code.
Description
Citation
VRZAL, T. Simulace zjištění polohy počítače v Internetu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Miloslav Filka, CSc. (předseda) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radim Burget, Ph.D. (člen) Ing. Michal Lares, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Jeniš (člen) Ing. Martin Minarčík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Co znamená ve zdrojovém kódu na str. 36 dole testovací "magická konstanta" 16571572? Jak se lze vyhnout takovýmto těžko srozumitelným hodnotám? Dokážete popsat algoritmus bining?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO