Síťová komunikace v .NET Framework

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce seznamuje s prostředím .NET, s jeho prostředky pro síťovou komunikaci a s principy webových aplikací a služeb. Stručně je také popsán jazyk C#, JavaScript a zásady objektového programování. Na uvedených základech je ve druhé části práce popsán vývoj webové aplikace – hry Qwirkle pro 2 až 4 hráče. Vývoj je dokumentován od analýzy, přes návrh a implementaci až po testování hotové aplikace.
This bachelor thesis provides an introduction to the .NET environment and its tools for network communication as well as the principles of web applications and services. It also briefly describes the C# programming language, JavaScript and the principles of object-oriented programming. On this basis, the second part of the thesis describes the development of a web application: The Qwirkle game for 2 to 4 players. Its development is documented from analysis through design and implementation up to testing of the finished application.
Description
Citation
MÜLLER, D. Síťová komunikace v .NET Framework [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Ivan Rampl, CSc. (předseda) doc. Ing. Ivo Lattenberg, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jaroslav Vrána, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Patrik Morávek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Zukal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Student reagoval na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO