Návrh změn v systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v konkrétním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá systémem hodnocení a odměňování zaměstnanců ve společnosti Průmyslová keramika,spol. s r.o. Práce je rozdělena na dvě části a to na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na teoretické poznatky. V praktické části je podrobně analyzována společnost, její hlavní konkurenti a obsahuje také výzkum, který je zpracován na základě dotazníkového šetření. Nejdůležitější částí jsou doporučené návrhy na zlepšení hodnocení, odměňování a motivaci zaměstnanců.
This bachelor’s thesis concerns a system of evaluating and rewarding of employees in the company Průmyslová keramika,spol. s r.o. The work is divided in two parts, the theoretical one and the practical one. The theoretical part is focused upon a theoretical foundation. In the practical part there is detailed analysis of the company and of its major competitors and there is also contained a research based on a questionnaire survey. The main part of the work consists of suggestions for improvement in the evaluating, rewarding and motivating of employees.
Description
Citation
SKOUPÁ, M. Návrh změn v systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v konkrétním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Martina Sochorcová (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO