Statistické metody pro popis provozu restaurace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce je napsána za účelem ukázky využití statistických metod pro popis vývoje ekonomických procesů v podniku. Je rozdělena do dvou částí. První část je zaměřena na teoretické poznatky o regulačních diagramech a časových řadách. Druhou část tvoří kapitoly zabývající se jejich praktickým využitím. Součástí práce je i drobná aplikace pro tvorbu regulačních diagramů.
The diploma thesis is written with a view to illustrate application of statistical methods describing progress of economical processes in company. The thesis is divided into two separated parts. First part focuses on theoretical pieces of knowledge about control charts and time series. Second part is composed from chapters that are focused on its practical usage. As simple application for control chart making is enclosed.
Description
Citation
NOVOTNÁ, L. Statistické metody pro popis provozu restaurace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO