Návrh procesu skladového hospodářství dle ČSN ISO 9001:2000

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce „Návrh procesu skladového hospodářství dle ČSN ISO 9001:2000“ je analyzovat současný stav skladování ve vybrané firmě a porovnat průběh jednotlivých procesů s požadavky kladenými systémem managementu jakosti dle normy ČSN ISO 9001:2000. V teoretické části jsou shrnuty dosavadní poznatky v oblasti skladování, definován management jakosti a nejdůležitější požadavky managementu jakosti na procesy skladování ve firmě. V praktické části je na základě provedené analýzy procesů skladového hospodářství v podniku navržen postup pro jejich zefektivnění.
The aim of the thesis “Proposal of the Stock Holding Process according to ČSN ISO 9001:2000” is to analyze the current process of stock holding in a particular company and compare it with the requirements of quality management system according to the norm ČSN ISO 9001:2000. The theoretical part consists of on analysis of the existing knowledge in the area of warehousing, a definition of quality management and basic concepts of quality management related to stock holding in a company. The practical part of the thesis describes a procedure of making the analyzed processes of stock holding more effective.
Description
Citation
KUJALOVÁ, M. Návrh procesu skladového hospodářství dle ČSN ISO 9001:2000 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Pavel Holek (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO