Aplikace fuzzy logiky při hodnocení dodavatelů firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce analyzuje problematiku zabývající se možnostmi hodnocení a výběru vhodného dodavatele. Popisuje používané metody a postupy pro hodnocení dodavatelů a zaměřuje se na využití fuzzy logiky. Práce předkládá firmě STRA spol. s r.o. model hodnocení stávajících i vybraných potenciálních dodavatelů, který by měl firmě pomoci s vyhodnocováním současných i budoucích dodavatelských vztahů.
The diploma thesis analyze problems dealing with options of rating and selection of suitable supplier. Describes used methods and procedures for the suppliers rating and focuses on use of fuzzy logic. The thesis brings to STRA spol. s r.o. a rating model of existing and selected potential suppliers that should help company with rating present and future supplier ralationships.
Description
Citation
HORNÍČEK, J. Aplikace fuzzy logiky při hodnocení dodavatelů firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. Jan Hejátko, CSc. (místopředseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2011-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO