Motivační systém a stimulace zaměstnanců u firmy SGI s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motivačního a stimulačního systému u společnosti SGI, s.r.o. poukazuje na problémy a řeší případné nedostatky dosavadního motivačního systému. Mezi hlavní charakteristiky, kterými by měl nový motivační systém vynikat jsou zajímavost, transparentnost, ale zároveň také finanční nenáročnost. Tudíž jsou v této práci uvedeny základní teoretické postupy, praktická řešení a také návrhy, které povedou k celkovému zlepšení dosavadního systému, a tak i k zefektivnění pracovního nasazení zaměstnanců.
This bachelor´s thesis deals with the motivation and stimulation of the SGI, Ltd. company. Notes on the problems and address possible shortcomings of the existing system of incentives. The main characteristics which should be a new system of incentives to excel are interest, the transparency, but also financial modesty. Therefore there are basic theoretical methods, which this work provides, practical solutions and suggestions that will lead to overall improvement of the existing system and thus also to streamline the work effort of employees.
Description
Citation
VRÁNOVÁ, N. Motivační systém a stimulace zaměstnanců u firmy SGI s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Sedláček, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen)
Date of acceptance
2010-06-23
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO