Aplikace CFA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem práce je provést podrobný rozbor vlastností operačního zesilovače s proudovou zpětnou vazbou (CFA – Current Feedback Amplifier) a realizovat vhodnou aplikaci pro demonstraci jeho kladů oproti klasickému operačnímu zesilovači s napěťovou zpětnou vazbou. Realizujte zapojení na tištěném spoji a proměřte.
The project is aimed at detailed analyse characteristics of (CFA – Current Feedback Amplifier) and realize an fitting aplication to demonstrate accomplishments as compared with voltage feedback amplifier (VFA).
Description
Citation
MIKLÁŠ, J. Aplikace CFA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) Ing. Bohuslav Res, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Hubálek, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Roman Prokop, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-12
Defence
student prezentoval před komisí výsledky své bakalářské práce. Na otázky oponenta z větší části odpověděl. Otázka "Co je fázová bezpečnost", související frekvenční přenos a záporná zpětná vazba nebyla z větší části zodpovězena.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO