Personální politika v dopravním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na zlepšení personálního řízení ve firmě PESTAN. Nejprve jsou popsány teoretické poznatky týkající se personální práce v malých a středních firmách, které byly zpracovány na základě odborné literatury. V další části se věnuji charakteristice společnosti PESTAN a analýze personálních činností. Na základě získaných poznatků jsem stanovila návrhy zaměřené na zlepšení současného stavu personální práce.
The Diploma thesis is focused on improvement personnel management in PESTAN company. At first is described the theoretical knowledge regards to personnel activities in small and middle companies, which was processed on basis of specialized literature. In the next part I characterized PESTAN company and analyzed its personnel activities. On basis of gained knowledge I determined proposals focused on improving a current situation.
Description
Citation
COUFALOVÁ, V. Personální politika v dopravním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO