Model překladače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Obsahem této diplomové práce je popis programovatelných automatů a průmyslové sběrnice AS-Interface, montáž komponent na konstrukci modelu překladače a programování modelu. První část práce je soustředěna na popis programovatelných automatů, jejich charakterizaci a rozdělení a na průmyslovou sběrnici AS-Interface a její součásti. Druhá část popisuje komponenty a jejich umístění na modelu. Třetí část je zaměřena na software. Čtvrtá popisuje programování, pátá vizualizaci a poslední pak obsahuje zadání laboratorní úlohy.
The aim of this Master's thesis is characterization Programmable Logic Controllers, description of Industrial interface – AS-Interface, assembling electronic components at construction of model of bridge type track shifter and programming model. First part is focused to Programmable Logic Controllers their qualities, characterization and separation and describing AS-Interface and its components. Second part is describing equipment and locations of equipment. Third part is about software. Fourth part is describing programming. Next part is about visualization and last part contains instructions for laboratory work.
Description
Citation
JÍLEK, R. Model překladače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektrotechnická výroba a management
Comittee
prof. Ing. Jaromír Kadlec, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Jirák, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Karel Pospíšil (člen) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-05
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Popište průběh vizualizace. Shoduje se funkční model s proframem? Jakým způsobem bude využito modelu při výuce?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO