Dálkově řízené pracoviště senzorové techniky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá podporou virtuální laboratoře formou návrhu a realizace zařízení, která by komunikovala s počítačem a vytvářela by tak základ virtuální laboratoře s možností přístupu studentů přes internet. Práce stanovuje postupy při návrhu, faktory ovlivňující komunikaci digitálních a analogových součástek, problémy sériové komunikace, a samostatný funkční zařízení včetně celé virtuální laboratoře.
This thesis is focused on a specific virtual laboratory support, which is designed and created as a device capable of data transferring to display and/or computational unit via serial port. Both the device and common PC are generally a corner stone of each virtual laboratory, which can be also accessed via internet. Technique, significant factors with impact of analog disturbances on digital communication and realization of standalone virtual laboratory are described in detail.
Description
Citation
KNOPP, D. Dálkově řízené pracoviště senzorové techniky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Zaplatílek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Martin Adámek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Uveďte alternativu platformy .NET framework? Jak zařízení funguje a k čemu je možné jej dále využít? Jakým způsobem je možné měnit měřené zapojení?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO