Podnikatelský záměr rozvoje firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o vytvoření podnikatelského plánu, konkrétně nalezení řešení, jak dosáhnout rozvoje obchodního centra, především její části infostánku. Řešení bude vyplývat z vytvořeného dotazníkového šetření, který bude rozdán mezi cílovou skupinu (tedy respondenty), následného vyhodnocení a nalezení nejvhodnějšího řešení pro jeho rozvoj. Součástí práce je i vytvoření vlastního návrhu na rozvoj infostánku a jeho služeb, sestavení ceníku zřizovacích výdajů vztahujících se na založení infostánku a návrh spolupráce centra s městem Brnem.
This bachelor´s thesis deal with finding of business plan, especially finding feasible solution, how to achieve the expansion of the shopping centre. I will work on the expansion of the information bulletin. The solution will be followed by the questionnaires, which will be distribuce between the target group and following finding and realizing the most suitable solution alternative. Part of this bachelor´s thesis is a price list of rates and a possible cooperation with Brno city.
Description
Citation
BUMBÁLKOVÁ, T. Podnikatelský záměr rozvoje firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Jaroslav Geršl (předseda) Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO