Možnosti realizace kodeků zúžených konvolučních kódů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je přiblížit čtenáři problematiku zúžených konvolučních kódů a to v~oblasti návrhu a ověření funkčnosti kodeku jako samostatného elektronického systému. Práce je rozdělena na čtyři základní kapitoly. První tři kapitoly se zabývají návrhem a realizací jednotlivých bloků kodeku a následnému ověření těchto bloků. Poslední, čtvrtá kapitola, se zabývá návrhem a realizací kodeku jako samostatného elektronického systému.
The aim of this thesis is to bring readers the issue punctured convolutional codes and in the design and verification of the functionality of the codec as a separate electronic system. The thesis is divided into four main chapters. The first three chapters deal with design and implementation of individual blocks of the codec and the subsequent verification of these blocks. The fourth and last chapter deals with the design and implementation of the codec as a separate electronic system.
Description
Citation
ŠEDÝ, J. Možnosti realizace kodeků zúžených konvolučních kódů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Herman, CSc. (člen) doc. Mgr. Karel Slavíček, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Je možné jednoduchým způsobem využít návrh v systému Matlab Simulink pro začlenění do elektronického zařízení, které by pracovalo v reálném čase. Jaká je výhoda konvolučních kódů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO