Možnosti spolupráce prostředí Matlab s dalšími programy a programovacími jazyky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce je zaměřena na možnosti prostředí Matlab. Možnosti ve smyslu sdílení nebo zpracování dat mezi Matlabem a jinými programovacími jazyky a programy. Práce si klade za cíl vytvořit návod a přehled v těchto možnostech a dále zviditelňuje možnosti prezentace dat přes webové stránky.
This thesis is focused on possibillities of Matlab enviroment. Mainly shows the possibillities of sharing and processing data between Matlab and other programs and programming languages. The main goal is to create an introducement and overview in these possibillities and shows potentialities to present data through web sites.
Description
Citation
ŠTEFEK, J. Možnosti spolupráce prostředí Matlab s dalšími programy a programovacími jazyky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Zdeněk Smékal, CSc. (předseda) Ing. Ivo Herman, CSc. (místopředseda) Ing. Karel Kopecký (člen) Ing. Martin Plšek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Jeřábek, Ph.D. (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Je výměna dat pomocí rozhraní RS-232 vhodná pro simulace v reálném čase? Jaká je dosažitelná rychlost přenosu dat? Jakou souvislost měla RS232 s prací? Do jakých souborů vaše aplikace exportovala data?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO