Interaktivní mapové podklady v síti Internet

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této práce je uvedení přehledu dostupných technologií využívaných pro práci s mapovými podklady v síti Internet. Práce se také zabývá různými formáty vstupních dat a postupy pro získání mapových podkladů. Praktická část práce se soustřeďuje na návrh a realizaci webové aplikace využívající mapové podklady, klade se důraz na modularitu použití a jednoduchost vkládání dat a údajů. V realizaci se využívá skriptovacího jazyka PHP, databáze MySQL a pro doplňkové funkce technologie Ajax a jazyka JavaScript.
The objective of this thesis gives an overview of available technologies used to work with map resources on the Internet. The thesis also contains overview of different input data formats and procedures for obtaining maps. Practical part is focused on designing and implementing web applications using map resources, puts the emphasis on the modularity and simplicity of data entry and data. The implementation uses the PHP scripting language, MySQL database and the additional functions uses Ajax technology and JavaScript language.
Description
Citation
ŠPETA, M. Interaktivní mapové podklady v síti Internet [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (předseda) prof. Ing. Andrej Lúč, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Hanák, Ph.D. (člen) Ing. Martin Koutný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Sýkora (člen) doc. Ing. Jiří Hošek, Ph.D. (člen) Ing. Mojmír Jelínek (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Jaký je nastaven krok při posouvání map do stran? Proč se při přiblížením změní rozměr zobrazované oblasti?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO