Podnikatelský záměr: zřízení fitness centra na státní střední škole

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro zřízení fitness centra pro konkrétní státní střední školu. Při zpracování tématu jsem vycházel z poznatků o nedostatečnosti pohybových aktivit u studentů středních škol. Dílčím cílem práce je navrhnout řešení jak tento nedostatek pohybu eliminovat a přispět tak ke zlepšení nejen zdravotního stavu daných studentů, ale také k jejich lepšímu zdravému životnímu stylu.
The principal objective of the bachelor thesis is to create a business plan of a fitness center for a particular public high school. Processing the subject I took into acount the lack of physical activity in high school students. Further objective of this work is to propose a solution to eliminate the lack of physical aktivity and to contribute to improvement of both, the health of the high school students, but also to improve their healthy lifestyle.
Description
Citation
KOS, L. Podnikatelský záměr: zřízení fitness centra na státní střední škole [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO