Zefektivnění chodu výrobního podniku s využitím managementu jakosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem na zefektivnění vybraného podnikového procesu. Vychází se z dokumentace zavedeného systému managementu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001: 2008 a reálné činnosti podniku v současné době. Řešení představuje analýzu vybraného podnikového procesu a nalezení oblastí s potenciálem pro zlepšení. Výsledkem budou návrhy a doporučení, která povedou k zefektivnění jednotlivých dílčích částí procesu a k celkovému zlepšení chodu výrobního podniku.
The Bachelor´s thesis deals with proposal of enhancement of efficiency of chosen business process. It’s based on documentation of an established quality management system according to standard ČSN EN ISO 9001: 2008 and a real business activity in present time. Solution presents analysis of chosen business process and finding areas with potential for improvement. Results are going to be proposals and recommendations, which are going to lead to more effective single parts of process and to overall improvement of running of the business.
Description
Citation
KŮRKOVÁ, D. Zefektivnění chodu výrobního podniku s využitím managementu jakosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO