Analýza informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V dnešní době je informační systém stále důležitější částí podniku, včetně těch nejmenších firem. Cílem této práce je zhodnotit stávající informační systém používaný ve firmě KAC, spol. s r.o., analyzovat jeho nedostatky a slabá místa, navrhnout vylepšení a vybrat vhodné řešení, které povede k vylepšení samotného systému, a tím i ke zvýšení výkonnosti firmy.
Nowadays the information system has an increasingly important role, including the smallest companies. The aim of this thesis is to evaluate current information system used in KAC, spol. s r.o., analyze its drawbacks and weak spots, then propose system upgrade and select the appropriate solution, that will to its improvement and thus to increase company’s performance.
Description
Citation
KATOLICKÝ, V. Analýza informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) Ing. Radim Roznos (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO