Návrh na řešení problému nezaměstnanosti v okrese Olomouc

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou nezaměstnanosti v okrese Olomouc v letech 2007 – 2011. V práci jsou analyzovány jednotlivé skupiny nezaměstnaných z hlediska věku, pohlaví, vzdělání a délky nezaměstnanosti. Součástí práce jsou i návrhy řešení a opatření, které by měly vést ke snížení nezaměstnanosti v okrese.
This diploma thesis focuses on the issue of unemployment in Olomouc district for the period 2007 – 2011. Unemployed people are analyzed from the different points of view (gender, education, lenght of unemployement). This thesis also offers possible solutions and steps which should lead to decrease of the number of unemployed people in Olomouc district.
Description
Citation
MACKOVÁ, K. Návrh na řešení problému nezaměstnanosti v okrese Olomouc [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Marie Jakubcová, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO