Hodnocení výkonnosti podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou měření výkonnosti firmy. Jsou zde obsaženy teoretické poznatky týkající se metody orientující se zejména na kvalitu, kterou je Six Sigma. Druhou zkoumanou metodou, jež se zaměřuje na řízení vyplývající ze strategie a vize podniku, je Balanced Scorecard. V praktické části je rozpracována metoda, která je nejvhodnější pro společnost Zálesí a.s. V závěru je navržen model, dle něhož může daný podnik postupovat v běžném provozu.
This Master´s thesis deals with the issue of company performance measurement. Theoretical knowledge regarding the method which focuses above all on quality which is Six Sigma is covered in here. The second method of research, which focuses on management arising form strategy and vision of a company, is Balanced Scorecard. The method, which is the most suitable for the company Zálesí a.s. is elaborated on in the practical part. At the end of the thesis, there is a suggestion of a model in compliance with which the company can proceed in the everyday operation.
Description
Citation
ŽMOLÍKOVÁ, L. Hodnocení výkonnosti podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-07
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO