Snížení hodnoty aktiv podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem diplomové práce je Snížení hodnoty aktiv podniku. V teoretické části práce jsou rozebrány Mezinárodní standardy účetního výkaznictví, které se k této problematice vztahují. Popsány jsou také postupy k určení diskontní míry a nákladů na kapitál. Praktická část práce je zaměřena na stanovení finančních toků společnosti, určení celkových nákladů na kapitál a testování aktiv podniku na snížení hodnoty.
The topic of this master thesis is an Impairment of assets. Theoretical part is focused on International Financial Reporting Standards related to the issue of impairment of assets. This part also focuses on theoretical issues of discount rate and cost of capital. The goal of practical part is to determinate company’s cash flow and cost of capital and test company’s assets for impairment loss.
Description
Citation
MIKEŠ, J. Snížení hodnoty aktiv podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Vlasta Kašparovská, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO