Návrh laboratorních úloh do předmětu Senzorové systémy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce na téma Návrh laboratorních úloh do předmětu Senzorové systémy popisuje teoretickou část a praktické řešení zaměřené na vytvoření 5 laboratorních úloh. K laboratorním měření je použit programovací jazyk nesC, operační systémem TinyOS a další programy. V 5 kapitolách jsou popsány samotné návody laboratorních úloh. Ty jsou koncipovány od základní úlohy až po složitější zadání. V pracovních postupech je vždy zadání úlohy, seznam potřebného vybavení, postup pří vytváření hlavní části programu a následná instalace do uzlu nebo do základnové stanice. Součástí úloh je rozbor zdrojového kódu a popsání nových příkazů oproti předešlým úlohám.
Topic of bachelor thesis is Laboratory exercises creation for course Sensor systems and describes the theoretical and practical solutions focused on the creation of 5 laboratory experiments. To the laboratory exercises is used a programming language nesC, operating system TinyOS and other programs. In 5 chapters describe the actual instructions for laboratory exercises. They are composed of the basic tasks to complex assignment. The workflow is a task assignment, a list of necessary equipment, the procedure for creating the main part of program and subsequent installation to the node or base station. A part of the task is to analyze the source code and description of new orders compared to previous exercises.
Description
Citation
ŠTĚTINA, V. Návrh laboratorních úloh do předmětu Senzorové systémy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
doc. Ing. Ivan Rampl, CSc. (předseda) Ing. Ladislav Káňa (místopředseda) Ing. Michal Olšák, Ph.D. (člen) prof. Ing. Jaroslav Koton, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Číka, Ph.D. (člen) Ing. Milan Šimek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kouřil (člen) doc. Ing. Jiří Schimmel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Testoval jste navržené úlohy? Co všechno jste musel udělat, aby jste dané úlohy navrhnul?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO