Návrh etického kodexu pro společnost ABC, a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je ve své první části zaměřena na teoretická východiska. Zabývá se pojmy jako jsou např. etika, morálka, společenská odpovědnost firem a etické kodexy. V další části se věnuje konkrétní společnosti, analýze stávajícího stavu, jež proběhla na základě dotazníkového šetření. Navrhuje možná opatření a předkládá podniku konkrétní znění etického kodexu.
The thesis is in its first part focused on the theoretical background. It deals with concepts such as ethics, morality, social responsibility and ethical codes. The next section is devoted to a particular company, analyzing the current situation, which was based on a questionnaire survey. It proposes possible actions by the company and the specific text of the Code of Ethics.
Description
Citation
MAŠOVÁ, M. Návrh etického kodexu pro společnost ABC, a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-06
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO