Podnikatelsky zamer rozvoje podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Vypracovaná bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru rozvoje činnosti podniku. Prezentuji v ní projekt rozšiřující obor působnosti zkoumané společnosti o další činnosti. Práce bude sloužit jako podkladová dokumentace, pro vypracování žádosti na čerpání dotací ze strukturálních fondů Evropské unie a je vypracovaná se souhlasem společnosti CAMFI s.r.o.
This bachelor’s work engages in the creation of business intention to develop company’s operation. I present here a project which broadens activity field of observed company of other activities. My work will serve as supporting evidence, to design a request, to draw a grant from European Union’s structural funds and had been designed with the approval of company CAMFI Ltd.
Description
Citation
CAMFRLA, V. Podnikatelsky zamer rozvoje podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Romana Čižinská, Ph.D. (člen) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO