Personální činnosti v organizaci: Vůdcovství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je seznámit čtenáře s konceptem vůdcovství, na základě těchto teoretických poznatků zanalyzovat stav vedení v podniku VHZ-DIS, spol. s.r.o. a podat návrhy na efektivní leadership za účelem zvýšit výkonnost podniku. Tato analýza je východiskem pro návrh řešení na zlepšení situace v podniku se záměrem zvýšit výkonnost, angažovanost a kreativitu členů organizace.
The goal of my diploma thesis is to introduce leadership concept, to analyze the status of management in company VHZ-DIS, spol. s.r.o., based on theoretical knowledge, and to submit proposals for effective leadership to enhance productivity of the company. This analysis is a starting point for solution proposal how to improve the situation in the company and how to improve effectiveness, engagement and creativity of individual members of the organization.
Description
Citation
ZELINKA, P. Personální činnosti v organizaci: Vůdcovství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Libor Chadima (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO