Leadership - analýza činnosti vrcholového manažera

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce Analýza činnosti vrcholového manažera na základě teoretických východisek analyzuje skutečnou práci lidí postavených ve vyšších pozicích firemní struktury. Na základě dotazníkového šetření a následných pohovorů na zvoleném vzorku manažerů jsou získány informace o skutečné činnosti těchto lidí. Z analýzy a srovnání skutečnosti a teorie jsou vyvozeny závěry a doporučení zaměřené na přípravu a vzdělávání managementu.
The diploma thesis “The Analysis of the Performance of a Top Manager” is concerned with the analysis of the actual work of people in leader positions of the company structure. The analysis is based on a questionnaire survey and follow-up interviews with a selected group of managers, which made it possible to gain data on the actual work of these people. The analysis and comparison of theoretical approaches and practice lead to conclusions and recommendations related to the training and education of people in management positions.
Description
Citation
MATYS, L. Leadership - analýza činnosti vrcholového manažera [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Dagmar Matějková (předseda) prof. Ing. Jiří Dvořák, DrSc. (místopředseda) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-08
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 10 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO