Optimalizace elekronického obchodu firmy GAME LAND s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce popisuje a hodnotí elektronický obchod středně velké firmy, která se zabývá informačními technologiemi. Práce je rozdělena na dvě hlavní části a obsahuje jedenáct obrázků. První část je věnována popisu stávajícího elektronického obchodu z pohledu obsahové náplně, funkčnosti a grafického uživatelského rozhraní. Druhá část pak obsahuje návrhy na zlepšení v jednotlivých oblastech, které přispějí k celkové optimalizaci e-businessu. Návrhy jsou koncipované s důrazem na koncového zákazníka a mají přispět k lepší použitelnosti stránek a tak i zvýšení zisku společnosti.
This bachelor´s thesis describes and evaluates electronic business of a medium size company which the sphere of business is information technology. Paper is divided into two parts and contains eleven pictures. First section describes the current state of electronic business regarding its content, functionality and graphic user interface. Second section contains improvement concepts for particular fields that will eventually help with general optimization of the e-business. Innovation concepts are strongly customer-oriented and they will improve the usability of web pages and contribute on gain enhancement.
Description
Citation
SMRŽ, M. Optimalizace elekronického obchodu firmy GAME LAND s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2008-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO