Firemní kultura a její vliv na efektivitu práce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou firemní kultury ve firmě SDS EXMOST spol. s r.o. Je zaměřena především na problematiku podnikového klima v daném firemním prostředí. Cílem mé práce bude optimální nastavení firemní kultury v podniku, který jsem si zvolil a pevně věřím v efektivnější chod celého podniku. Navrhovaným řešením je zejména modernizace zavedených standardů, obyčejů a zvyků, dále lepší nastavení odměn a motivujícího ohodnocení a v neposlední řadě zlepšení komunikace mezi vedením a podřízenými na všech úrovních.
This bachelor´s thesis deals with analysis of firm culture in company SDS EXMOST spol. s r.o. It is primarily specialized on the problems of company clime in a given company working environment. The object of my work will be optimal firm culture setting in a company, which I have choosen and I trust in more effective process of whole company. Suggested solvent is especially renovation of given standards and customs, furthermore better rewards settings and motivated evaluation and also improving communication among management and employees at all levels.
Description
Citation
TRNAVSKÝ, J. Firemní kultura a její vliv na efektivitu práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Mgr. Petr Václavek (člen) Ing. Patrik Svoboda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO