Posouzení finanční výkonnosti firmy KAZETO, spol. s r.o. pomocí časových řad

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na posouzení finanční výkonnosti společnosti Kazeto, spol. s r.o.. Teoretická část se snaží o popis základních statistických a finančních ukazatelů, dle kterých se následně vypracuje praktická část. Praktická část představuje vypracování samotné analýzy. Výsledky jednotlivých analýz jsou popsány, vyhodnoceny a na jejich základě jsou stanovena doporučení, která mají analyzovanému podniku v budoucnu napomoci. Tato doporučení mají dovést podnik k jasnější představě o strategii a jeho směřování.
This bachelor thesis focuses on evaluation of financial performance of company Kazeto Ltd. Theoretical part describes the basic statistical and financial features according which the practical part is made. In this practical part the analysis itself is made. Each analysis’s results are described, evaluated and on their basis there are made recommendations which should help the analysed company in the future. Those recommendations should help the company to make clearer perception of their strategy and their direction of.
Description
Citation
DOSTÁL, J. Posouzení finanční výkonnosti firmy KAZETO, spol. s r.o. pomocí časových řad [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2012-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO