Multimediální učebnice mikroelektronických technologií

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této bakalářské práci jsou shrnuty technologické postupy používané při výrobě mikroelektronických obvodů. Pro snadnější pochopení postupů jsou přiložena videa, animace a obrázky těchto technologií. Učebnice je vytvořena ve formě www stránek, které se dynamicky generují z dat uložených v MySQL databázi a podle připravené HTML šablony zobrazují. Články a obrázky lze vkládat pomocí jednoduchého administračního rozhraní.
In this bachelor's thesis, there is summary of technological process used in the manufacture of microelectronic circuits. For easier understanding of the processes, there are appended videos, animations and pictures of these technologies. Textbook is created as web pages, that are dynamicaly generated from data stored in MySQL database according to predefined HTML template. Articles and pictures can be added using simple administrative interface.
Description
Citation
ČERNÍK, P. Multimediální učebnice mikroelektronických technologií [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Lubomír Hudec, DrSc. (předseda) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (místopředseda) Ing. Jana Pekárková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (člen) doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Diplomant seznámil komisi s řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky oponenta a komise. Otázky komise: Demontrujte funkci vaší multimediální učebnice. Myslíte, že je vhodné pro tuto aplikaci vytvářet vlastní redakční systém, nebylo by vhodnější použít již hotový cizí systém?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO