Zpracování reklamací z pohledu kvality

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předkládaná práce se zabývá problémy zpracování zákaznických reklamací z pohledu kvality. Základní zaměření práce je představení procesu zpracování a vyhodnocením reklamací. Představuje klíčové sledované ukazatele procesu reklamací. Je zde ukázána komplexnost managementu reklamací. Návrh vzorového databázového systému IS. Reportování reklamací.
This work deals with issues of customer complaints management from quality point of view. The general aim is to introduce complaints management process and complaints evaluation. It introduces key monitored parameters of complaint management process. There is introduced complexity of complaints management process. Design of database system IS. Reporting of complaints.
Description
Citation
VOBORNÍK, P. Zpracování reklamací z pohledu kvality [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jaromír Brzobohatý, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (místopředseda) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student seznámil komisi se svojí bakalářskou prací, kterou doplnil o praktickou ukázku databáze reklamací. Otázky oponenta: Jak myslíte, že vámi navrhovaný reklamační systém nákladově zatíží firmu s ohledem na požadavky kladené management společnosti (str. 25, kap.5) V rozpravě student zodpověděl otázku oponenta s přihlédnutím k reálnému stavu ve firmě. Následuje rozbor výroby elektroměrů ve firmě, srovnání výroby v číně a v ČR. Komise upozornila na problematickou čitelnost koláčových grafů v práci a specifický způsob užití literatury.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO