Návrh na snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nezaměstnanosti v okrese Vyškov. V první části je popsána nezaměstnanost a trh práce z teoretického hlediska. V následující analytické části je zobrazen stávající stav na trhu práce v okrese Vyškov podle jednotlivých kritérií a v poslední části, se pokusím, navrhnou řešení vedoucí ke snížení nezaměstnanosti problémových skupin.
This thesis deals with the topic of unemployment in the Vyškov region. In the first part I describe unemployment and labour market from the theoretical point of view. The following analytical part depicts the current situation on the labour market in the Vyškov region. This analysis takes into account all the usual criteria. In the last part I have tried to suggest a solution how to lower the unemployment of the problem groups.
Description
Citation
ČERNÁ, S. Návrh na snížení nezaměstnanosti v okrese Vyškov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Ing. Vladimír Šefl (člen) Mgr. Helena Musilová (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO