Návrh na vybudování myčky pro ruční mytí vozidel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce Návrh na vybudování myčky pro ruční mytí vozidel je rozbor problémových oblastí, které existují v souvislosti se založením a budoucím fungováním podniku, analýza současného prostředí v odvětví a návrh vybudování nového podniku pro ruční mytí vozidel. První část je zaměřena na teoretická východiska pro založení podniku a postup při vypracování podnikatelského plánu. V další části je uvedena analýza současného stavu odvětví v oblasti Brno - jih. Výstupem práce je návrh konkrétní strategie nového podniku poskytujícího služby v oblasti údržby osobních automobilů.
The subject of the thesis " Project of Building up Wash-stand for Hand car-Washing“ is to create an analysis of problem areas which are connected with establishment and future running of company, to create a present settings analysis in this sector and to project building up a new wash-stand for hand car-washing. The first part of the thesis is focused on theoretical basis for establishment of company and method for creating of business plan. In the following part is mentioned the present settings analysis in this sector in area Brno – south. An outcome of the thesis is making of the business strategy for the new company which provides services connected with washing of cars.
Description
Citation
KOSEK, R. Návrh na vybudování myčky pro ruční mytí vozidel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Jiří Klíma (člen) JUDr. Petra Hanáková (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO