Modulární řešení válečkového dopravníku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce řeší modulární návrh válečkového dopravníku tratě pro přepravu europalet s nosností 1200 kg a její uplatnění v praxi. Jsou zde uvedena možná konstrukční řešení a vlastní konstrukční návrh. Následuje výpočet a modulární návrh přímého dopravníku. V další části se věnuji návrhu posuvné točny kabelových smyček a krytování. Na závěr řeším problematiku snímačů a možného řízení dopravníku.
This diploma thesis is dealing with the modular project of a roller conveyer track for transport of europallets with the loading limit of 1200 kg and its use in practise. There are also mentioned possible construction solutions and the actual construction project. It is followed by calculating and modular project of direkt conveyer. Further on, I am dealing with the project of a sliding turntable of cable loops and surfaře covering. In the conclusion, I think out the problems of sensors and a possible operating conveyer.
Description
Citation
NOVOTNÝ, L. Modulární řešení válečkového dopravníku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automobilní a dopravní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miroslav Rousek, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Malášek, Ph.D. (člen) Ing. Emil Machač (člen) doc. Ing. Břetislav Mynář, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO