Audit z pohledu účetní jednotky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce „Audit z pohledu účetní jednotky“ je identifikovat práva a povinnosti vyplývající účetní jednotce z povinnosti ověření účetní závěrky auditorem. Mezi základní povinnosti společnosti patří povinnost poskytnout všechny informace, které jsou důležité pro účetní závěrku. Z tohoto důvodu si kladu za dílčí cíl práce sumarizovat právní, účetní a daňové dokumenty nezbytné k provedení auditu.
The goal of this master´s thesis: Audit from the Perspective of a Company” is to identify discretions and duties of a company based on the obligation to verify financial statement by the auditor. Among fundamental duties of the company belongs obligation to provide all important information for the financial statement. That´s the reason, why I chose to summarize necessary law, accounting and tax documents as a partial target of this thesis.
Description
Citation
TOMANOVÁ, L. Audit z pohledu účetní jednotky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO