Systém pro ekonomické analýzy v IS školicího střediska

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce popisuje realizaci ekonomických a analytických modulů v informačním systému školícího střediska. Pojednává o kompletním průběhu vývoje a návrhu modulů systému a perspektivách jejich rozšíření. Podstatná část práce je věnovaná návrhu architektury, modelů, a diagramů. Neméně významná část je věnovaná samotné implementaci, využívání speciálních procesních a programovacích prostředků a postupů. V neposlední řadě je vyzdvihnutá procesní analýza a optimalizace postupů. Realizace nejpodstatnějších procesů je věnovaná rozsáhlá kapitola. Část práce je také věnovaná analýzám a vyhodnocováním dat získaných z daného IS. Je vyzdvihnutá taktéž realizace a efektivnost nasazení. Vzpomenuté jsou výhody a rizika, které tento systém sebou přináší.
This work describes the realization of economic and analytical modules of information system of a learning center. It handles about the development and perspectives of its further development. The main part of it is dedicated to the development of system architecture, specification, creation of models and diagrams. An other part handles about the implementation, usage of processing and programming methods and techniques. Highly stressed are analyses and optimalization of processes. The realization of important processes is described in details. A part of the work describes analyses and evaluation of data gained from the IS. Also stressed is the application of modules and its efficiency. Mentioned are advantages and risks brought by this system.
Description
Citation
RUTTKAY, L. Systém pro ekonomické analýzy v IS školicího střediska [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (člen) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO