Realizace tunelu Radejčín - vybrané části stavebně technologického projektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této práce je výstavba dálničního tunelu Radejčín. Obsaženy jsou všechny fáze výstavby. Je zpracován kompletní rozpočet a časový plán pro celou stavbu. Technologický předpis je vypracován na definitivní ostění tunelu. Součástí je i zpráva BOZP, seznam rizik, návrh smlouvy o dílo, kontrolní a zkušební plán pro provádění horní a spodní klenby sekundárního ostění . Nechybí zde ani projekt zařízení staveniště se třemi variantami výkresů zařízení staveniště a textovou zprávou. Návrh strojní sestavy je zpracován také pro všechny etapy. Přidány jsou i vybrané konstrukční detaily a vyhodnocení dat inženýrsko-geologického průzkumu.
The issue of the thesis is a construction of the Radejčín highway tunnel. Project contains all of the stages of construction. The total budget and time schedule were made for complete structure. The technological instruction was made for secondary lining of the tunnel. There is also a plan of security instruction, the list of risks on construction site, suggestion of fixed job contract, the plan of controlls and exams for making invert and upper vault of secondary lining. Another part is the project of construction site with three different drawing of construction sites and text part. The list of machines and devices is for the complete construction. It was added also a chosen construction details and evaluation of geotechnical monitoring.
Description
Citation
HÁJEK, L. Realizace tunelu Radejčín - vybrané části stavebně technologického projektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2012-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 2 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO